PlanetCalypsoForum.com :: Entropia Universe Discussion and Resources
Page 6 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6
Results 51 to 55 of 55
  1. #51
    Quote Originally Posted by Daimon Frey View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I have a problem for some time. When I try to check my position all I get is empty unclickable bracket, same for positions sent by somebody in chat. Checked log file and it's empty bracket too. I'm pretty sure it worked first time I installed the game and later after some VU it stopped working. I can of course reinstall but before I do that I would like you guys to tell me if you have same issue? If you do then I guess reinstall is just waste of time.
    Reinstall worked just in case anybody have same issue.

  2. #52
    Mature
    Joined
    Jul 2014
    Gender | Ingame
    Male | Male
    Location
    GMT+2
    Avatar
    Hans Penguin Black
    Society
    NBK Army
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by Daimon Frey View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Reinstall worked just in case anybody have same issue.
    I remember similiar problem, and it was by library resolution order (native vs builtin). But I can't remember, what library cause this behavior.

  3. #53
    Finally I gave it a try and found EU works surprisingly fine on Mac+Wine. Only had to copy two libraries from real Win laptop. So thank you for this thread

    But there is also a problem -- I can't see coordinates in chat. Pos command, death location, links from other players, all kind of links. Instead of real links there are only empty square brackets just like this []. They appear same way even in log file. And clicks on these empty things obviously do nothing.

    Did anyone faced same problem? Is there a solution for?

  4. #54
    Elite endermigne's Avatar
    Joined
    Apr 2006
    Gender | Ingame
    Male | Male
    Location
    EU (either way)
    Avatar
    ender endermigne migne
    Society
    The White Dots
    Posts
    3,638
    Images
    28
    Quote Originally Posted by PigeonQueen View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Did anyone faced same problem? Is there a solution for?
    Yes, I had it with the 32-bit version of the client-loader. I installed the 64-bit version and it's working ever since.

    Maybe you only need to reinstall EU and it "fixes itself?"
    pers..ATH:.Solo:.67./.Team:.<50 Globals:.Solo:.2./.Team:....0 HOFs&ATHs:.Solo:.0./.Team:....0


    In case you're sweating please take a shower

    A proud Senior member since 6th of May 2008, 01:47a

  5. #55
    Quote Originally Posted by endermigne View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Yes, I had it with the 32-bit version of the client-loader. I installed the 64-bit version and it's working ever since.

    Maybe you only need to reinstall EU and it "fixes itself?"
    I'm using 64-bit client (at least there is check mark in the options) and I really installed EU two weeks ago (did not just copy everything from windows) so it should be quite fresh.
    Anyway, if you saw it also and fixed somehow then there is hope for me. I'll play around this stuff.
    Thank you.

Page 6 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Follow Planet Calypso on Twitter  Follow Planet Calypso on Facebook