Well, I haven't seen this for a while...

Mitchymoo

Provider
Joined
May 13, 2012
Posts
106
Location
UK
Society
Dark Knights - Apprentices
Avatar Name
Mitchy Sir Moo
Good morning everybody.

This morning I logged in to spend an hour finishing off some Ambus before work. Everything seemed normal at first. But that changed once I killed the first one - eagerly I approached to collect my loot. But then...

"This creature didn't carry any loot"

I was stunned. I thought they did away with this? I hadn't seen that yellow text in years. "Must be a one off", I shrugged, and continued on. But, to my dismay, the next Ambu came up empty too. And the next. And the next!

"This creature didn't carry any loot"
"This creature didn't carry any loot"
"This creature didn't carry any loot"


Redacted for privacy. I added a time stamp so you can see that this occurred today.
------

Clearly, something was wrong. I noticed that I was also suffering a revive bug.

"I'll re-log", I thought. Clearly something's not right here.

But, I haven't been able to log back in since due to an 'internal error'. How puzzling!

Has anyone else seen the "no loot" text lately? Is this coming back? Or, is it just a one-off bug?

I'll log a support case.

Mitchy
 

sirK

Mature
Joined
Sep 28, 2011
Posts
32
Society
AF - RFC
Avatar Name
luxurious sir kosseur de nosfertus
same things on royal club land for me, X noloot, then ive try to relog , but nothing works
 

unufain8

Dominant
Joined
Jun 24, 2012
Posts
461
Location
Somewhere between here and there.
Society
Gamer Legends
Avatar Name
-Saphire of Dark-
The creature loot is low, thats why sometimes you get that msg.
Its like cunting Caperons, once you get 3 ped once 1 ped. If you kill a low mob that loots 10 pec, sometimes he doesnt loot.
 
Joined
Jun 8, 2020
Posts
26
It actually happened multiple times on full healed ambulimax.
Local servers seems to be down as well, for me its a real bug and MA should inspect it.

By the way, what about these missing loots, will they come next ?
 

Widowmaker04

Guardian
Joined
Aug 11, 2007
Posts
307
Location
Italian in Sweden
Society
Silly Underground Family
Avatar Name
Grom Widowmaker Hellscream
Happened to me a few months ago on feffoids near Fort Fury, send a support ticket still without answer :rolleyes:
Re-logged and worked fine tho afterwards.
 
Last edited:

TheRock

Elite
Joined
Oct 17, 2006
Posts
2,544
Location
Inverted Southway - City of peace
Society
Pain Incoming
Avatar Name
TheRock
Hope thats not a bug. Cuz it means the juicy old system is back :love:
mmmm yummi those 20k+ daily hofs :love::eek:
 

Xavier Target

Old Alpha
Joined
Dec 16, 2010
Posts
760
Location
Under the I-96 overpass getting free wifi from Pan
Avatar Name
Xavier Target Technosplurg
old programs/games have zombie code that is thought to have no purpose as its part of old functions previously abandoned, but then some update is loaded that re links or re-installs that old code bringing back functions or problems thought to be long gone.... The dreaded ' This creature didn't carry any loot ' has come back from the dead, probably not intentionally...
 

Mitchymoo

Provider
Joined
May 13, 2012
Posts
106
Location
UK
Society
Dark Knights - Apprentices
Avatar Name
Mitchy Sir Moo
Update - apparently it was because I wasn't connected into the server properly. I'm told no ammo was spent.

I've relogged now and all seems to be working as normal.
 

Edward-James

Old Alpha
Joined
Nov 12, 2009
Posts
860
Location
Austria
Society
SHOOT ´N LOOT
Avatar Name
Edward MrEddie James
ye ...the server there had probs today.....no teleport also possible to neas,.." area not available"....guess they restarted it then shortly after...
 

DRAGUNOV44

Mature
Joined
Dec 8, 2007
Posts
42
Seen this happen and when does this happen loot gets merged with next critter for ex you get 2 piles of shrapnel !
 
Top