PlanetCalypsoForum.com :: Entropia Universe Discussion and Resources
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22
  1. #11
    Prowler Fanan's Avatar
    Joined
    May 2008
    Gender | Ingame
    Male | Male
    Location
    Portugal
    Avatar
    Fanan Head Shot
    Posts
    1,417
    Quote Originally Posted by Tataio View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    the game is not visable, it is a black screen.

    When i start the game from the client loader and the window come up, its all black, i hear the Classic entropia sound that you get from the start.
    but the window is black and nothing else. someone else have this problem?
    Yep, same here.

    What should we do?
    Hunting in Calypso since: 03-Jan-2008


  2. #12
    Prowler
    Joined
    Sep 2011
    Gender | Ingame
    Male | Male
    Location
    England, Nottingshire
    Avatar
    bigdaddy longhairedlover trim
    Society
    Freelancer
    Posts
    1,620
    Images
    14
    Quote Originally Posted by Fanan View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Yep, same here.

    What should we do?
    I uninstalled it and downloaded it again.

  3. #13
    Slayer GoNi's Avatar
    Joined
    Feb 2007
    Gender | Ingame
    Male | Female
    Location
    Calypso, Sakura City
    Avatar
    Gloria GoNi Nicestyle
    Society
    freelancer
    Posts
    7,556
    Images
    591
    Quote Originally Posted by True Juan View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    268MB for this fix?
    If you read in client loader, there is more info whatelse they fixed.

    Dont get why MA doesnīt post it here, too.

  4. #14
    Old
    Joined
    Dec 2017
    Gender | Ingame
    Male | Male
    Location
    Sweden
    Avatar
    Tataio spitfire misho
    Society
    The knights of entropia
    Posts
    66
    Images
    3
    I uninstall it, downloaded it agien and fired it up agien, it worked :-)

  5. #15
    Prowler Billy Jean Ruby's Avatar
    Joined
    Mar 2014
    Location
    Calypso - FOMA - RT
    Avatar
    Billy Jean Ruby
    Society
    Factory of Fun
    Posts
    1,735
    Images
    26
    For me launcher stop working after every patch or update and I need to forced close for some times (i think it's needed for every planetary update at a time) till it finish and the last action, that's the "compacting data" procedure.
    After that is opening and working ok.

    EDIT: as Goni said above, why they don't tell us all and what exactly they patch? Seems didn't told everything.
    Last edited by Billy Jean Ruby; 06-19-2019 at 06:10.

  6. #16
    Provider
    Joined
    Mar 2016
    Gender | Ingame
    Male | Male
    Location
    Sri Lanka
    Avatar
    Im Hitman guys
    Society
    Enforcers Of Justice
    Posts
    192
    Changes:

    • The game will no longer affect the mouse cursor when itís outside the game window (during startup).


    Originally Posted Here[/QUOTE]

    Can someone explain me what this change?all i can say is that after this change the LBML is not working since radar gets diselected when ever mouse pointer is dragged away from game screen.now u hv to keep the mouse pointer on top of radar so that the lbml circle to follow.was loving mining now its becomming pain in the ass.why do you programmers make it so fucking horrible for us update after update?

  7. #17
    Old Alpha Darth Revan's Avatar
    Joined
    May 2016
    Gender | Ingame
    Male | Male
    Location
    Canada
    Avatar
    Darth Reven Reborn
    Society
    Love Craft Academy
    Posts
    941
    Images
    8
    Quote Originally Posted by Im Hitman guys View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Can someone explain me what this change?all i can say is that after this change the LBML is not working since radar gets diselected when ever mouse pointer is dragged away from game screen.now u hv to keep the mouse pointer on top of radar so that the lbml circle to follow.was loving mining now its becomming pain in the ass.why do you programmers make it so fucking horrible for us update after update?
    Didn't know MA were the ones behind lbml??? If its not their product, they have no reason to ensure anything works with that tool...its the publisher of the tool that has to keep it updated.

  8. #18
    Provider
    Joined
    Mar 2016
    Gender | Ingame
    Male | Male
    Location
    Sri Lanka
    Avatar
    Im Hitman guys
    Society
    Enforcers Of Justice
    Posts
    192
    Quote Originally Posted by Darth Revan View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Didn't know MA were the ones behind lbml??? If its not their product, they have no reason to ensure anything works with that tool...its the publisher of the tool that has to keep it updated.
    I understand that but what is the reason behind this change?what i was told MA accepted Lbml to work with EU and could it be that they dnt want lbml or any other 3rd party software interfering anymore?why was the radar thing changed anyways was my argument and who ever uses lbml can see what im asking.if u cant answer that pls spare me the lectures.

  9. #19
    Prowler
    Joined
    Sep 2011
    Gender | Ingame
    Male | Male
    Location
    England, Nottingshire
    Avatar
    bigdaddy longhairedlover trim
    Society
    Freelancer
    Posts
    1,620
    Images
    14
    Quote Originally Posted by Im Hitman guys View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I understand that but what is the reason behind this change?what i was told MA accepted Lbml to work with EU and could it be that they dnt want lbml or any other 3rd party software interfering anymore?why was the radar thing changed anyways was my argument and who ever uses lbml can see what im asking.if u cant answer that pls spare me the lectures.
    Do you have note behind rader? I have note and rader top right corner i get 100%. You might need reset you rader settings.

  10. #20
    Prowler Billy Jean Ruby's Avatar
    Joined
    Mar 2014
    Location
    Calypso - FOMA - RT
    Avatar
    Billy Jean Ruby
    Society
    Factory of Fun
    Posts
    1,735
    Images
    26
    Quote Originally Posted by bigdaddy trim View Post
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Do you have note behind rader? I have note and rader top right corner i get 100%. You might need reset you rader settings.
    As Hitman (and many others) I have problem with this too. Never in the past had such issues. I reset all the things are needed for LBML to work also made that "note" trick behind the radar, but is useless.
    The strange thing is when EU client is on (i'm playing in window mode), everything in my system are slow down.
    Have to constantly open inventory (I button) or push ESC to have focus to my cursor!!!! This is stupid!
    Can't do anything else with my PC as I could in the past (reading forum, have browser on, have mail client on or listen music etc. Now I need to quit because this is way to annoying.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Follow Planet Calypso on Twitter  Follow Planet Calypso on Facebook