eefi

Profile posts Latest Activity Postings Media Albums About

 • lol njaa... min lillebror har min gear så jag har liksom inget att sätta emot.. men man får skills när man dör med! :p så jaaa jag e säker... loggar in nu och tar med mig Force och Star som livvakter ;)
  hehe jag gissar att det enda man skulle få med sig till hytten den kvällen var en blåtira och en påse is från baren :) vad sägs om 10 minuter, ringen i cape corinth?
  hahaha ja vet!! fatta vilken hjälte man blir när man raggar på en finlandskryssning! ;) ska vi ses in-game en sväng?
  haha näädå... man behöver ju inte vara med på allt :)
  here goes the finska (stava kan jag inte)
  anna mulle persieräike
  näytä riipo tissit
  hirvenpillu

  :D

  visst e jag bäst?
  vi körde 2 beacons igår, kunde inte vara med tyvärr... va på sjukhuset istället, mkt roligare där ;) kolla in vårat forum om du vill (och om det går om man inte e reggad) sdw.forumportal.se sen finska soc går fetbort!! jag kan all finska man behöver! :p
  ja verkligen! vi har typ ~150 medlemmar, dom allra flesta är mid-lvl, men vi har ett par riktigt bra lirare med :) sen när man kommer till 115k i tot. skill så finns SDW-Elite oxå.. sen har vi soc-kryssningar IRL och massa roliga event. + att en kille i socet har ett eget LA... verkligen ett skitkul soc!
  hmm...nä :) men e de inte trist att inte ha nån att prata med? eller att skryta till när du lootar nåt fett?
  hehe samma här...sen dom där shinsen har jag inte fått nåt av värde alls :/ ett par små hofar å så men inget större... e du freelancer förresten?? joina vårat soc då :D
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top