Ark forum problem

slither

Marauder
Joined
Nov 12, 2005
Posts
6,268
Location
UK
Society
Rangers
Avatar Name
Snake Slither Hellfire
When I go to arkadiaforum.com all i get is the top menu bar and then everything else is black. This happens with chrome but if I use IE it's ok, but i'm not using IE just to read the forum lol. Just noticed it's ok in edge too.

I know it's an unsecured site so tried messing with security settings but that didn't help, any ideas how to fix it? Is it time to swap to edge?
 

slither

Marauder
Joined
Nov 12, 2005
Posts
6,268
Location
UK
Society
Rangers
Avatar Name
Snake Slither Hellfire
Ok, so i can read it will logged off but not when logged in. After reading I see that they're aware of the problem, something to do with flash.
 

Dorlune

Dominant
Joined
Sep 1, 2008
Posts
496
Location
Maine
Society
Guess Who
Avatar Name
Dorlune Dor Themage
I have been having the same problem "everything black but top menu" but only if I log in, all good if I log out but then I can not post or edit my event post. So I moved the event here :)
 

Duncan

Dominant
Joined
Dec 19, 2005
Posts
476
Location
France
Society
Holy Moly !
Avatar Name
Master Duncan Paradox
it's impossible to me to reset password, no email receveid, tried to sent a message via website or facebook and never get any answer
 

Dorlune

Dominant
Joined
Sep 1, 2008
Posts
496
Location
Maine
Society
Guess Who
Avatar Name
Dorlune Dor Themage
BTW Slither, I owe you ped from your globals in October. Message me when your in game.
 

mastermesh

Mutated
Joined
Apr 21, 2007
Posts
15,987
Location
FOMA SHOP # 22
Society
Silly Underground Family
Avatar Name
Maria Mesh
use Opera. It works. They need to recode entire website. Soon Flash isn't going to work at all...
 
Top