Radar bugged?

Zorander

Alpha
Joined
Apr 30, 2010
Posts
513
Location
USA
Society
Freelancer
Avatar Name
Getheniel Will Zorander
Some creatures and other players are either not showing up on my radar or the dots are the wrong color (had an exarosaur as a green dot earlier). Anyone else seeing this or is my computer on drugs?
 

eyeshark

Provider
Joined
Jul 31, 2011
Posts
150
Location
Tuscaloosa, AL United States
Avatar Name
Crimson Eyeshark Tide
Some creatures and other players are either not showing up on my radar or the dots are the wrong color (had an exarosaur as a green dot earlier). Anyone else seeing this or is my computer on drugs?
I’ve seen this a time or two. When it happened I asked on discord and learned an older player sees it occasionally also.
 

Alina

Elite
Joined
Mar 22, 2005
Posts
2,826
Location
Bucharest
Society
freeeeee
Avatar Name
Stoica Alina Alina
Did you leave any instance before this issue ?
 

Tom Archy Blad

Provider
Joined
Jun 8, 2020
Posts
150
It happen to me one or two time in a month.
Last one was after joining a hunter to heal in Crystal Palace and last week it was after TPing with a chip a land of calypso.

Most of the time, part of surrounding mob and green dont show on radar.

Its always corrected after TPing or dying, no need to relog.
 

Zorander

Alpha
Joined
Apr 30, 2010
Posts
513
Location
USA
Society
Freelancer
Avatar Name
Getheniel Will Zorander
Been playing (on and off) since the cryengine update and never seen this before, I wasn't in any instances, I TP'd and died several times and it persisted. We'll see if anything has improved when I log in today.
 

Geo

Prowler
Joined
Jun 2, 2005
Posts
1,013
Location
Space
Society
Victory
Avatar Name
George Geo Clone
Have experienced this bug many times in the past few months. Never noticed it before. My guess is it’s related to the recent lag issues that appeared around the same time.
 

endermigne

Elite
Joined
Apr 21, 2006
Posts
3,814
Location
EU (either way)
Society
The White Dots
Avatar Name
ender endermigne migne
Several months ago near the Archipelago I had red dots sort of blinking and the closest two or three punies not showing up at all... That felt weird. Back then I knew already that others had that happening, too.
 

ImUp2Mischief

Guardian
Joined
Apr 4, 2014
Posts
232
Had this bug a few times in last months.
Today latency kept going through the roof, 1200 msec+, relog solved it for a short time.
radar behaving very odd, no mobs at times, and also I kill mob and different dot on radar furthest away changes colour.
Gave up hunting as unbearable and teleported to twin peaks, tried to move stuff to storage to be informed "you are dead"..
 
Top